Är du i behov av ett kattpensionat?

Behöver du ett kattpensionat för din katt? Det finns ett bra kattpensionat i Västervik. Kanske det är så att du ska åka på semester. Då är det bra att ha ett ställe att lämna av din katt på. På ett kattpensionat vet du att din katt får det bra, medan du inte är hemma. Det är inte alltid så lätt att ta med sig sin katt på olika saker. 

Åker man bort så kan man inte alltid ta med sig sina djur. På detta pensionat för katter går det även bra att lämna hunden. Om du själv ska bo på hotell, varför inte även låta din katt få vistas på ett katthotell?

Pensionat för din katt​​

Fördelen med att lämna din katt på ett kattpensionat i Västervik är att katten får det minst lika bra som hemma. Du kan känna dig tryggt förvissad om att katten vistas på ett ställe som är anpassat för att ha katter. Det finns flera kattrum med godkända mått och ett bra ventilationssystem, samt att det även finns hyllor och annat de kan klättra i. 

Lämnar du din katt på detta kattpensionatet så får den även tillgång till en kattlåda, rastgård, klöspåle samt torrfoder. Det kan kännas skönt att lämna sin katt på ett ställe där den tas om hand, medan du är på din resa. Har du flera katter så kan dessa få vistas tillsammans i ett dubbelrum, så att de känner sig trygga med varandra.